Karin

Bullfest bullfest hela dan!

Publicerad 2009-11-14 11:55:47 i Allmänt,

Nu har jag jobbat första dagen på mitt nya caféjobb. Det var kul! Det finns stora möjligheter att trivas där i varje fall.


Idag är det mysväder ute, katterna var tvugna att göra fyra försök innan de vågade sig ut.
Jag lyssnar på Säkert! och bakar bullar. Så sen ska jag ha bullkalas!
Ikväll blir det Trappan så jag håller på och tänker ut en ball outfit. Rosa kanske.

Trafikens svarta hål

Publicerad 2009-11-12 19:08:39 i Allmänt,

Idag skrattade jag högt åt min egna knasighet när jag åkte bilen hem från jobbet.
Av någon underlig anledning fick jag för mig att åka två varv i en rondell. Och inte vilken rondell som helst heller, utan Norrköpings största rondell så det blev en ganska lång rundresa. Först kändes det knasigt, men jag upptäckte att det var lite spännande, på nåt sätt liksom förbjudet. Alltså inte så att man inte FÅR åka två varv i en rondell, men hur ofta gör man det? Nä, precis, nästan aldrig! (Kanske ifall man är vilse i en okänd stad och inte vet vart man ska).

En gång i Krister i P3 pratade Krister och Morgan om rondeller, som de kallade trafikens svarta hål. Jag tror det var Morgan som brukade åka flera varv i rondeller bara för att det var så kul eftersom ingen annan som åker i rondellen har någon aning om hur länge de andra har cirkulerat.

Jag tycker om tanken. Jag tror jag ska börja åka flera varv i rondeller oftare, inte bara för att skratta åt mig själv utan även för spänningens skull och för att uppleva trafikens svarta hål. Prova själv! Man blir glad på nåt sätt.

Idag är en lite bättre dag

Publicerad 2009-11-11 17:03:27 i Allmänt,

Jag fick caféjobbet på Lindahls så nu känns livet plötsligen lite lättare. Luften blev liksom klarare att andas och det plockades några stenar ur min ryggsäck. Även fast det bara är extrajobb så känns det otroligt bra och skönt och det ska bli kul!

Fortfarande är varje dag en dag för sig, en egen kamp mot framtiden och igår. Almanackan fylls i i efterhand, medan morgondagen gapar tom. Fast jag vet att det kommer bli bättre, det är det som håller mig kvar vid ytan.
Idag har jag gjort flera kap i stan, en söt röd jacka för en mycket billig peng, en vacker sjal från erikshjälpen och skidstrumpor! Inte illa, inte alls illa.




sen du försvann
har jag gått runt och spottat blod
sen du försvann
tror inte riktigt jag förstod
sen du försvann
har jag gråtit en flod
sen du försvann, sen du försvann

Bo Kaspers - sen du försvann

Om

Min profilbild

Karin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela