Karin

En gul höst

Publicerad 2009-10-29 19:39:52 i Allmänt,

Nu är det verkligen höst. Eller det har det varit ett tag, fast nu är det sådär höstigt att inte ens löven sitter kvar längre. Fast vackra är de fortfarande även om det ligger på marken! Jag tycker om färger så det är verkligen trist när allt dör och blir en brun-grå-svart sörja. Jag förstår verkligen de som får djupa höstdepressioner.
Här är några färgglada bilder från min och Majas promenad i förrgår.










Pärldag

Publicerad 2009-10-23 14:52:09 i Allmänt,

Häromdagen åkte pyssellådan fram och vi satt och pillade med pärlor nästan hela eftermiddagen. Det var mysigt och roligt! Här är ett halsband och två armband som jag knåpade ihop. Att jag gillar starka färger kan ju ingen ta miste på..

Smyckesskrin

Publicerad 2009-10-23 14:48:29 i Allmänt,





en fin sak som jag har är detta lilla gulliga smyckesskrin som jag fick på min dopdag. Innan jag fick det tillhörde det min mammas mormors syster Lisa, hon fick det redan 1915. Jag tycker om gamla fina saker, och ännu roligare är det när man ärvt dem!
I smyckesskrinet har jag några fina halsband, en påse med lavendel och en liten fotboll i silver

IKEA på Liljevalchs

Publicerad 2009-10-20 10:33:56 i Allmänt,



I somras var det en rolig utställning om IKEA på Liljevalchs som jag besökte. Det fanns en hel del snygga möbler att titta på, ett jeansrum, alla tidigare ikea-kataloger och massa annat att se!

Alla gamla kataloger!

Idag söker jag jobb

Publicerad 2009-10-19 15:35:28 i Allmänt,

Ja, idag har jag hittills spenderat de flesta av dagens timmar med att skicka mail och ringa och sånt för att meddela omvärlden om att jag finns. Det är lika nödvändigt som det är spännande som det är tråkigt. Hoppas dagens insatser leder någon vart!

Om

Min profilbild

Karin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela